Met trots introduceert Abemec tijdens de landelijke vakbeurs ATH in Biddinghuizen de nieuwe divisie Abemec Digital. Deze uitbreiding is een reactie op de sterk groeiende vraag in Nederland naar digitale technologieën zoals ISOBUS, robotica & autonome systemen.

Focus op digitale technologie
De oprichting van de Digital divisie is een logische volgende stap in de groei van onze organisatie. Abemec heeft al jaren een sterke focus op digitale technologie en beschikt inmiddels over een breed scala aan merken in dit domein. Door deze groei en de toename van verkoop & service specialisten binnen Abemec is het moment gekomen om deze activiteiten te bundelen in een aparte divisie.

Digitale oplossingen op maat
Met meer dan 10 miljoen omzet per jaar op het gebied van digitale technologie heeft Abemec een leidende positie verworven in de markt van robotica en autonome systemen. Met de lancering van de Digital divisie willen we dit specialisme nog verder versterken en uitbreiden. De nieuwe divisie zal zich volledig richten op de ontwikkeling, implementatie en optimalisatie van robotica en autonome systemen, die de efficiëntie en productiviteit van agrarische bedrijven aanzienlijk kunnen verhogen. Onze gespecialiseerde verkopers ontwikkelen voor elke klant een digitale oplossing op maat, die perfect aansluit op hun specifieke behoeften en uitdagingen.

Deze strategische stap onderstreept onze toewijding aan innovatie en het leveren van hoogwaardige digitale technologieën. Hans Quint, Directeur van Abemec, verwoordt het als volgt: ‘We zijn trots om onze innovatiekracht een apart gezicht te geven binnen ons bedrijf en in de markt.’

Abemec Machines, Service en Digital
Abemec Digital zal nauw samenwerken met Abemec Machines, Abemec Service en Agromec om op maat gemaakte mechanisatie-oplossingen te bieden die de toekomst van de agrarische sector vormgeven.