De Abemec – Agromec Show 2024

De Abemec-Agromec Show keert dit jaar terug op de vertrouwde locatie in Veghel, en belooft weer een indrukwekkend evenement te worden! Van vrijdag 22 t/m zondag 24 november 2024 nodigen Abemec en Agromec je uit om de nieuwste landbouwmachines en technologieën van dichtbij te komen bewonderen. Of je nu boer, loonwerker, akkerbouwer, ondernemer of gewoon landbouwliefhebber bent, de Abemec – Agromec Show biedt voor ieder wat wils.

Wat maakt dit jaar zo bijzonder?
In augustus lanceerde Abemec een nieuwe divisie: Abemec Digital, een innovatieve stap naar de toekomst van landbouw. Deze nieuwe technieken maken het mogelijk om nog efficiënter en nauwkeuriger te werken. Dit sluit naadloos aan bij het thema van dit jaar: DIGITAL OP MAAT. Tijdens de show ontdek je hoe de nieuwste technologieën boeren helpt om slimmer te werken, minder middelen te gebruiken en hogere opbrengsten te realiseren. Je krijgt de nieuwste technieken te zien die precisie en duurzaamheid samenbrengen, perfect voor iedereen die vooruit wil in de sector.

De grootste namen op één plek
Tijdens de show zijn ook machines van bekende topmerken zoals Fendt, Krone, Joskin, Lemken en Dewulf te bewonderen. Van krachtige trekkers tot innovatieve machines voor oogst en bodemverzorging: je krijgt de kans om deze toppers van dichtbij te zien. Daarnaast zijn onze  verkopers aanwezig, zij kunnen je tijdens deze dagen alle ins en outs over de machines vertellen.

Dus, waar wacht je nog op? Zet de data in je agenda en kom vrijdag 22 t/m zondag 24 november 2024 naar de Abemec – Agromec Show in Veghel! innovatie, kennis en de toekomst van landbouw staan centraal – en jij wilt daar toch ook bij zijn? Tot ziens tijdens de show!

Kun je niet wachten op de Show van 2024 klik dan hier voor de aftermovie van 2019!